Veelgestelde vragen

Kan ik de Bodyscan inzetten bij extreme vermoeidheid?

Jazeker, het geeft heel nauwkeurig aan waarom het lichaam de vermoeidheid ervaart en wat de oorzaken hiervan kunnen zijn.

Is het goed te zien waarom mijn darmen niet goed werken, bijvoorbeeld bij Prikkelbaar Darm Syndroom?

In de resultaten is te zien welke darm, of welk deel van de darmen uit balans is en waarom. Hier krijg je ook de juiste informatie bij om meteen mee aan de slag te gaan.

Wat zie ik precies allemaal wat belangrijk is voor mij?

De Bodyscan geeft de 13 grote lichaamssystemen heel helder weer. Je ziet jezelf in 3D vanuit de binnenkant. Het levert je heel veel belangrijke informatie op voor de toekomst zodat jij precies weet wat je moet doen om je heel goed te voelen. Niets engs aan, maar juist interessant.

Bij het ziekenhuis zijn de resultaten allemaal goed en toch blijf ik last houden? Kan de Bodyscan iets doen voor mij?

De meeste mensen komen juist om deze reden. De Bodyscan geeft de kleinste niveaus weer die niet altijd te zien zijn met de testen in het ziekenhuis.
Juist als je last blijft houden is het handig om verder te kijken, je voelt het niet voor niets.

Wat zijn veel voorkomende klachten die je met de Bodyscan kan zien en behandelen?

Dit zijn o.a. darmproblemen, huidproblemen, eczeem, hoofdpijn, clusterhoofdpijnen, vermoeidheid, vage klachten, altijd wel “iets” hebben, preventief om gezond ouder te worden, bij auto-immuunziekten, bij fibromyalgie, maagproblemen, slapeloosheid, artrose, bij herstel na ziekte met flinke medicaties, bij MS, pijnlijke en stramme spieren, bij lage rugklachten, enz…

Hoeveel mensen zijn mij voorgegaan?

Duizenden mensen hebben één of meerdere Bodyscans gedaan en onderhouden hun gezondheid na de inzichten die eruit zijn gekomen.

Welke supplementen zijn goed voor mij als ik meer vitamine B moet hebben?

De B-vitaminen in Nederland zijn niet allemaal actief opneembaar. Dit staat op het potje aangegeven en is heel goed om naar te kijken. Synthetische B-vitamine wordt door heel veel mensen niet goed opgenomen omdat de darmen bepaalde enzymen nodig hebben om het op te nemen. Bij de actieve vorm van vitamine B zijn deze enzymen toegevoegd waardoor je zeker weet dat je het beter opneemt.