Onlangs kreeg ik het bericht van mijn arts dat mijn waarden in mijn darmen te hoog waren. Medicijnen zou een goede oplossing kunnen bieden.

Ik besloot bij Yvonne een bodyscan te laten doen. Uit de scan bleek dat ik met detoxdruppels ook vorderingen kon maken. Na 6 weken waren mijn waarden weer op het normale niveau. Goede zelfzorg is belangrijk.

Met de bodyscan kreeg ik zicht op mijn lymfesysteem en werd ik mij bewust van mijn dagelijkse patroon. Ik schrok hoe vol mijn lichaam zat met afvalstoffen. Door bewust meer te bewegen en meer water te drinken voel ik me nu echt een stuk beter.

Nannette Vilders

Een aantal maanden geleden kwam ik erachter dat de medische wereld mij niet meer kon helpen bij mijn klachten. Ik was al 4 jaar moe, zo moe dat ik 5 dagen per week dagen overdag even moest slapen. Ik koos ervoor om verder te gaan kijken.

Ik moet toegeven dat ik wat sceptisch was in het begin. Ik ben zo dankbaar en trots op mezelf dat ik me over deze oordelen heen heb gezet en heb geluisterd naar mijn intuïtie.

Er moest iets veranderen en ik wist dat Yvonne me kon helpen. De resultaten zijn verbluffend, na 6 weken hoefde ik al niet meer overdag te slapen.

Ze heeft me in drie behandelingen zo geholpen. Mijn energieniveau is gestegen, ik ben afgevallen, voel me vitaler en rare kwaaltjes zijn verholpen en inzichtelijk geworden.

Irene

Door de Bodyscan bij Yvonne weet ik nu hoe het er ècht voor staat met mijn gezondheid. Mijn permanente verkoudheid is door de warmtescan eindelijke gerelateerd aan de implantaten in mijn mond, en niet enkel aan de hooikoorts en stofallergie zoals de dokters zeiden. De overige bevindingen vond ik verrassend en rustgevend.

Het meest waardevol van mijn traject bij Yvonne vind ik dat je van zogenaamd vage klachten toch ineens helderheid krijgt over het verband tussen wat je doet, hoe je in elkaar steekt en hoe het lichaam dat laat zien.

Yvonne is heel plezierig en warm in de samenwerking. Ik raad anderen zeker aan om een afspraak met haar te maken.

Jos Poiesz

 

Ik vind Yvonne een geweldig mens en een fantastische coach. Ze weet zo ontzettend veel van energie, gezondheid, voeding en hoe dit zich tot elkaar verhoudt dat je een lopende gezondheidsbijbel hebt.

Ik waardeer vooral de praktische tips en uitleg van het belang ervan, zodat je weet waarom je iets moet gaan doen en hoe het je gaat helpen.

Yvonne weet jouw energie level naar nieuwe hoogtes te brengen.

Anna Matulessy

Ik was vaak moe en begreep niet hoe dat kwam; ik eet gezond, ik sport en ik rook niet. De scan bij Yvonne gaf mij helderheid, ik moest vitamines nemen. Het fijne van de Bodyscan is dat ik direct antwoord heb zonder dat ik mij hoef te verplaatsen. Ik hoef geen ingewikkelde testjes te doen en zie ik letterlijk op mijn profiel waar mijn lijf behoefte aan heeft.

Ivonne van Dis

Jouw passie is andere mensen helpen, dat is zó duidelijk! Dat anderen zich beter voelen, dat is belangrijk voor jou. De wereld mooier maken!

Jij kunt mensen zich beter laten voelen en dat is zó belangrijk in het leven. En gezondheid gaat veel verder, want als mensen gezond zijn, dan heeft dat mega-effect op hun andere levensgebieden. Dus jouw impact, jouw reikwijdte, dat is jouw betekenis voor anderen!

Jij kunt jagen op positieve energie, genieten van het leven en dat begint pas als je je gezondheid op orde hebt.

Judith Kaart

Coach en mindset expert, Own Your Success

 

Met deze meting gaat het verder dan alleen een check-up.

Veel meer heldere informatie en inzichten om mee verder te kunnen.

 

Mark de Leeuw