Een vraag voor iedereen die alles uit het leven wil halen, maar vaak futloos en moe is….

Als er een manier zou zijn om lekkerder in je lijf te zitten en meer energie te krijgen zonder pillen en medische behandelingen, zou je daar dan voor gaan? 

Ja, dan is dit het moment..

Je krijgt nu de kans om je lichaam een duurzame energieboost te geven. Zie dit als het teken om nu aan de slag te gaan. Want doe je niks dan zul je nog futlozer worden en nog minder energie hebben om je leven ten volle te leven. Je zal zien dat je gezondheid nog verder achteruit gaat dat wil je niet toch?!

Over een paar weken ben je blij dat je de stap genomen hebt om met mijn toolkit aan de slag te gaan. Je zult  lekkerder in je vel zitten, je gezonder voelen en bovendien tot 50% meer energie hebben.

Je wil alles uit het leven halen, leuke dingen doen met vrienden, familie en gezin, een leuke carrière, lekker sporten en simpelweg genieten van de kleine dingen. 

Maar je hebt al een tijdje het gevoel dat je gezondheid en energieniveau je in de weg staan. Je voelt je futloos en energieloos waardoor je minder kan genieten van alle dingen die je zo leuk vindt om te doen.

 • Je wil je vrij voelen om te gaan en staan waar je wil zonder beperkt te worden door je lichaam. 
 • Je wil alles uit je dag halen en hiervoor heb je een gezonde dosis energie nodig. 
 • Je wil lekker in je lijf zitten zowel op fysiek als mentaal gebied.

Je bent je ervan bewust dat er iets moet gebeuren om beter in je vel te zitten en weer vol energie in het leven te staan. Maar wat? Je hebt misschien al wat dingen geprobeerd, maar het ontbreekt je aan de energie om echt door te zetten. Maak je geen zorgen dat ligt niet aan jou hoor, je hebt gewoon een methode nodig die direct resultaat biedt en lekker makkelijk behapbaar is. 

 Totale waarde:: 316 euro
Tijdelijke actieprijs: 17 euro

De Energie Boost Toolkit

Deze online toolkit is een directe booster voor je energie en zit bomvol waarde met :

 • De verzuringstest – de test die je gelijk laat zien hoe zuur je bent en wat je er vervolgens aan kunt doen. T.w.v. 47 euro
 • Het grote opschoonboek – Een duidelijk stappenplan die je gaat helpen om je lichaam op te schonen en verzuring tegen te gaan – t.w.v. 27 euro
 • Opschoners cheatsheet – Een simpel spiekbriefje die je direct kunt gebruiken en inzetten om je lichaam op te schonen – t.w.v. 17 euro
 • Voeding plussen en minnen – Hoe zet je betere voeding in als gewoonte en wat vermijd je of vermeerder je? Een handig overzicht met opdrachten, lijstjes en informatie voor direct meer energie uit voeding – t.w.v. 67 euro
 • E-book mooie recepten – Een compact maar overzichtelijk ebook met recepten voor je eigen 1-2-3 recepten systeem – t.w.v. 27 euro
 • Voeding, vocht & ontlasting actieplan – 3 belangrijke pilaren, waar je op moet letten en een handig dagboek om mee aan de slag te gaan – t.w.v. 47 euro
 • Sleutel tot energie – Minigids met 8 regels voor meer energie zonder te veel theorie maar direct toepasbaar in je leven – t.w.v. 17 euro
 • Vitamine routine check – Jouw supplementen bijbel + vitamine plan die je gaat helpen die 50% meer energie te krijgen – t.w.v. 67 euro.

Je hebt geen energie en een zwakke gezondheid 

Futloos & geen energie

Je wil heel veel doen in het leven en toch word je dagelijks moe en futloos wakker. De plannen waar je zoveel zin in had lijken op die momenten een enorme opgave omdat je geen energie hebt. In plaats van de deur uit te gaan beland je vaak op de bank, een beetje scrollen op internet of je valt in slaap. Je baalt hier enorm van want je wil geen muurbloempje zijn, je wil de energie hebben om te genieten van het leven.

Je zit niet lekker in je vel

Doordat je de laatste tijd zo weinig energie hebt merk je dat je gemoedstoestand ook niet goed is. Je geniet minder van dingen en krijgt stress van de kleinste dingen. Bovendien zit je niet lekker in je vel. En ondertussen is het niet meer duidelijk of de stress ervoor zorgt dat je niet lekker in je vel zit of dat het niet lekker in je vel zitten zorgt voor stress. Wat je wel weet is dat het tijd is om hier iets aan te doen.

Pijntjes en vage klachten

Je merkt dat je steeds meer onaangename pijntjes hebt waarvan je niet begrijpt hoe je eraan komt. Vage klachten waarmee je wel eens bij de huisarts bent geweest, maar waar geen directe oorzaak en oplossing voor gevonden kan worden. De fysieke klachten hinderen je in je dagelijkse functioneren en zorgen ervoor dat je nog minder kan ondernemen dan je zo graag zou willen.

Herken jij jezelf?

Je wil meer energie

Je wil ‘s ochtends wakker worden en het idee hebben dat je de dag vol energie tegemoet kunt treden. Je bent klaar met het futloze gehang en wil de fut hebben om echt te kunnen genieten van het leven en alles uit het leven te halen. 

Je wil lekker in je vel zitten

Door een gebrek aan energie ben je minder gaan bewegen wat weer gevolgen heeft voor je fysieke gezondheid. Door de vage klachten wordt je sjacherijnig en gestressed en hierdoor krijg je nog minder fut krijgt, kortom het is een vicieuze cirkel waar je maar niet uit lijkt te komen, Maar een ding is wel zeker, het is tijd voor verandering. Je wil weer lekker in je vel zitten en genieten van het leven.

Je wil gezond zijn

Je hebt de laatste tijd steeds meer vage klachten gekregen waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Het zijn vaak maar kleine dingen, maar die kleine dingen samen zorgen ervoor dat je minder kan dan je zou willen. Je zou dan ook graag willen dat je weer gezond bent. 

Je wil weer genieten

Je weet maar wat goed dat je niet gelukkiger wordt van ontevreden, gestressed en sjacherijnig zijn. Ondanks dat je dat weet en ook echt graag weer wil gaan genieten vind je het moeilijk om uit de negatieve spiraal te komen. Zeker omdat je ook nog weinig energie hebt, en een slechte gezondheid.

Ja, er is een oplossing!

Je kunt weer energie krijgen, lekkerder in je vel zitten en weer echt genieten. En het mooie, het is niet eens ingewikkeld, je moet alleen even weten wat je moet doen. Stap voor stap, praktisch en behapbaar. 

9

Praktisch en resultaatgericht aan de slag zodat je het dagelijkse leven weer aan kunt.

9

50% meer energie zodat je de vrijheid hebt om jouw leven op jouw manier te leiden.

9

Bewezen methode om echt een blijvende verandering teweeg te brengen. 

Mijn methode

De oplossing voor jouw problemen met je gezondheid en energieniveau zit hem in drie dringen: Verzuring, Voeding & Vitamine. 

Al jong kreeg ik MS waar ik de eerste 3 jaar heel veel last van had. Daarna besloot ik dat er een verandering nodig was. Ik wilde me weer gezond voelen en gezond zijn. Ik heb toen een aantal studies gevolgd en de beste methode gevonden om meer energie en minder klachten te krijgen. Deze bewezen methode zet ik nu al 20 jaar in om anderen te helpen beter in het leven te staan.

Met mijn Instant Energie Boost Toolkit ga je in 3 simpele stappen aan de slag om je lijf schoon te maken, verzuring tegen te gaan, je voeding aan te passen en je vitamine plan te maken. Dit is de sleutel tot een energierijk en gezond bestaan.

50% meer energie

Stel jezelf eens voor dat je binnenkort de helft meer energie hebt! Dat kan dus gewoon. Door de juiste voeding, selfcare en vitamines zorg je voor minder verzuring en meer energie zodat je weer alles kan doen wat jij wil.

Direct resultaat

Je hebt waarschijnlijk al meer dingen geprobeerd en ook weer opgegeven, logisch want je wil direct resultaat zien en niet maanden wachten. Ga je met de Instant Energie Boost Toolkit aan de slag dan zul je na een paar dagen al verschil merken, en vanaf daar wordt het elke dag leuker. 

Ken je lichaam

Een groot deel van je frustratie ontstaat omdat je niet snapt wat er mis is met je lichaam. Waarom ben ik zo moe? Waarom doet alles zeer? Ik zal ervoor zorgen dat je meet inzicht krijgt in je lijf en je bewuster word van wat er in je lichaam afspeelt.

Ontmoet Yvonne

Hi Ik ben Yvonne Janssen. Ik vier het leven door anderen te helpen en meer inzicht te geven in wat er echt nodig is elke dag. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Op jonge leeftijd krijg ik MS en na 3 jaar slecht te kunnen lopen en meerder verlammingen neem ik het besluit dat het anders moet. Mijn leven gaat er anders uitzien. Op naar meer kracht, meer energie en klachtenvrij en dat alles zonder medicatie.

Dat werd een mooie zoektocht met veel studie en uitdagingen. Massage- en sporttherapie, HBO medische kennis, Orthomoleculaire Geneeskunde en Voeding, pas ik toe in een hele inzichtelijke en bewezen methode. Nu help ik anderen al meer dan 20 jaar naar meer kracht, meer energie en een klachtenvrij fantastisch mooi leven. Want alleen kom je ver, maar samen kom je sneller verder.

Boost je energie met de Energie Boost Toolkit 

De futloosheid, stress en lichamelijke kwaaltjes komen je echt de neus uit. Het is tijd voor een verandering. Met de Energie Boost Toolkit krijg je de kans om eindelijk weer fitter en energieker te worden. Dankzij mijn bewezen methode krijg je 50% meer energie. 

Zit lekker in je lijf 

´Je bent wat je eet´ is een uitspraak waar ik 100% achter sta. Door kleine aanpassingen te maken in je dagelijkse eetpatroon (en te weten wat je eet) kun je grote veranderingen teweeg brengen. Hierdoor ga je verzuring tegen en kom je weer lekker in je lijf te zitten. Je zal zien dat je weer echt zin hebt om de bank af te komen en leuke dingen te doen.

Niet meer moe, minder stress en minder kwaaltjes 

N

Krijg meer energie om te doen wat je wil

N

Minder stress, blijer en vrolijker

N

Lekkerder in je vel en een betere gezondheid

Koop nu voor €17

i.p.v. de totale waarde van € 316

Eindelijk ligt meer energie en een betere gezondheid binnen handbereik. Niet over een paar maanden, maar nu. Bestel de Energie Boost Toolkit nu en voel je binnen no-time energieker, gezonder en gelukkiger.

N

De verzuringstest (waarde €47)

N

Het grote Opschoonboek (waarde €27)

N

Opschoners cheatsheet (waarde €17)

N

Voeding plussen en minnen (waarde €67)

N

Voeding, vocht & ontlasting actieplan (waarde €47)

N

Sleutel tot energie (waarde €17)

N

Vitamine routine check (waarde €67)

N

E-BOOK MOOIE RECEPTEN (WAARDE €27)

De voordelen voor jou 

Als je het gevoel hebt dat je niet optimaal kunt genieten van je leven omdat je geen energie hebt, lichamelijke klachten hebt en stress ervaart, kun je daar nu eindelijk aan ontsnappen. Je leert welke voeding en vitamines je nodig hebt om te voorkomen dat je lichaam verzuurt. Je lichaam komt hierdoor weer in balans waardoor je meer energie, minder stress en een betere gezondheid krijgt. Je krijgt weer grip op je leven en kunt weer volop genieten. 

Wat zit er in het aanbod?

De methode die ik al jaren inzet om mensen net als jij te helpen om hun energie een boost te geven en lekkerder in hun vel te bezitten bestaat uit een aantal onderdelen die je stap voor stap helpen resultaat te behalen. 

De verzuringstest 

Veel mensen zijn zuurder dan ze denken. Als dat het geval is zal dit negatieve effecten hebben op je gezondheid en energieniveau. Kortom, het is goed om te testen hoe zuur jij eigenlijk bent en laat zien wat je kunt doen om dit op te lossen. 

Het grote Opschoonboek

Om je lichaam weer in balans te krijgen moet je zorgen dat je lijf weer schoon wordt. Hiervoor heb ik een duidelijk stappenplan opgesteld die je gaat helpen om je lichaam op te schonen en verzuring tegen te gaan.

Opschoners cheatsheet

Weet je het soms niet meer helemaal dan pak je gewoon even deze cheatsheet erbij. Een simpel spiekbriefje die je direct kunt gebruiken en inzetten om je lichaam op te schonen.

Voeding plussen en minnen

Hoe zet je betere voeding in als gewoonte en wat vermijd je of vermeerder je? Een handig overzicht met opdrachten, lijstjes en informatie voor direct meer energie uit voeding.

E-book mooie recepten

Nu je weet welke voedingsmiddelen het beste zijn voor je lichaam is het tijd om te ontdekken wat voor lekkere en eenvoudige maaltijden je hiermee kunt klaarmaken. Een compact maar overzichtelijk E-book met recepten voor je eigen 1-2-3 recepten systeem.

Voeding, vocht & ontlasting actieplan 

Voeding, vocht en ontlasting zijn 3 belangrijke pilaren die een grote invloed hebben op je gezondheid. Ontdek in dit actieplan waar je op moet letten en ontvang een handig dagboek om mee aan de slag te gaan.

Vitamine routine check 

De rol van vitamines op jouw gezondheid is waarschijnlijk groter dan je denkt. Om te leren hoe je 50% meer energie krijgt, ontvang je een supplementen bijbel + vitamine plan.

Sleutel tot energie

Je ontvangt een minigids met 8 regels die je helpen meer energie te krijgen. Het zijn tips zonder teveel theorie en die direct toepasbaar zijn in je leven. 

Reviews

“Ik heb Yvonne leren kennen als een zeer gedreven ondernemer met een enorme passie voor haar vakgebied. Stel haar een vraag over gezondheid en ze vertelt je uitgebreid de werking van het lichaam en wat je kunt doen om je beter te voelen, zoals alleen een expert kan. Ik vertrouw op haar oordeel. Ondanks dat ik erg gezond ben, heb ik toch een aantal keren een meting laten doen met de bodyscan om te ontdekken wat ik kan doen om me nog beter te gaan voelen. Vooral op energieniveau was winst te boeken. Ik vond de meting en inzichten super waardevol! Dus ook zonder klachten kun je bij Yvonne terecht en zul je veel baat hebben bij een meting.”

17 oktober 2021

Judith Kaart

Own Your Success

Onlangs kreeg ik het bericht van mijn arts dat mijn waarden in mijn darmen te hoog waren. Medicijnen zou een goede oplossing kunnen bieden.

Ik besloot bij Yvonne een bodyscan te laten doen. Uit de scan bleek dat ik met detoxdruppels ook vorderingen kon maken. Na 6 weken waren mijn waarden weer op het normale niveau. Goede zelfzorg is belangrijk.

Met de bodyscan kreeg ik zicht op mijn lymfesysteem en werd ik mij bewust van mijn dagelijkse patroon. Ik schrok hoe vol mijn lichaam zat met afvalstoffen. Door bewust meer te bewegen en meer water te drinken voel ik me nu echt een stuk beter.

14 juni 2022

Nanette Vilders

Neem een kijkje

Word je meer bewust van je lichaam en ontdek wat jij kunt doen om energieker en gezonder te worden. Je energieniveau gaat met de Energie Boost Toolkit met maar liefst 50% omhoog. Ga weer genieten van het leven!

N

De verzuringstest (waarde €47)

N

Het grote Opschoonboek (waarde €27)

N

Opschoners cheatsheet (waarde €17)

N

Voeding plussen en minnen (waarde €67)

N

Voeding, vocht & ontlasting actieplan (waarde €47)

N

Sleutel tot energie (waarde €17)

N

Vitamine routine check (waarde €67)

N

E-BOOK MOOIE RECEPTEN (WAARDE €27)

Totale waarde: € 316 

Huidige prijs: € 17

Niet-goed-geld-terug garantie

De Instant Energie Boost Toolkit zal in 3 stappen ervoor zorgen dat je een schoon lijf en 50% meer energie hebt zodat je vrijer kan leven. Maar uiteraard moet je wel willen en tijd nemen om met de toolkit aan de slag te gaan. Mocht de toolkit toch niet voor jou werken dan kun je hem binnen 7 dagen retourneren en je krijgt jouw aankoopbedrag terug.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Als je op een bestel knop klikt op deze pagina wordt je naar de afrekenpagina gebracht. Hier kan je je betaalgegevens invullen en jouw Toolkit bestellen. Na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een email met de login gegevens van jouw account.

Waarom maar 17 euro?

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar ik heb hier een reden voor. Ik wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met mijn bewezen methode om gezonder te worden en meer energie te krijgen. Door het zelf te ervaren begrijp je direct wat voor kennis en expertise ik in huis heb, het zal het begin worden van een goede samenwerking.

Hoeveel tijd kost het?

Als je de 3 V methode in gaat zetten dan voel jij het verschil na 1 week al en in 6 – 9 weken heb je het eindresultaat.

Wat krijg ik precies?

Als je de toolkit aanschaft krijg je direct toegang tot de volgende modules en werkboeken. 

 • De verzuringstest (waarde €47)
 • Het grote Opschoonboek (waarde €27)
 • Opschonen cheatsheet (waarde €17)
 • Voeding plussen en minnen (waarde €67)
 • E-book mooie recepten (waarde €27)
 • Voeding, vocht & ontlasting actieplan (waarde €47)
 • Sleutel tot energie (waarde €17)
 • Vitamine routine check (waarde €67)

Wat levert het me op?

Je weet precies wat je lichaam nodig heeft, inzicht in hoe je  50% meer energie krijgt, de juiste vitaminen voor je lichaam, leren hoe je het lymfestelsel schoon krijgt en je organen beter werken.

Is het makkelijk toepasbaar?

Jazeker! Ik geef geen ellenlange theorie, maar korte handige instructies en werkboeken en opdrachten om direct aan de slag te gaan, dit heeft voor duizenden mensen geholpen.

Geeft het resultaat?

100% maar… je moet wel in actie komen. Je kunt al snel verandering merken als je er vol voor gaat. Binnen 7 dagen merk je al een positieve verandering

Wat als ik nog een onbeantwoorde vraag heb?

Heb je interesse in de Toolkit maar heb je nog een vraag? Of stond jouw vraag er niet tussen? Mail dan even naar info@yvonnejanssenbodyscan.nl en ik mail je binnen 2 werkdagen terug.

Jouw methode?

Ik heb in mijn praktijk al duizenden mensen geholpen met deze methode en wil dit nu op grote schaal overbrengen op iedereen omdat ik iedereen een gezond leven toewens en weet hoe jij het ook kan ervaren.

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE TOOLKIT?

Je hebt onbeperkt toegang tot de Toolkit. Je krijgt een eigen persoonlijke login waarin je ten alle tijden jouw toolkit en de bonus kunt downloaden.

Dit kan je allemaal krijgen voor slechts 17 euro

Maak een einde aan het hangen op de bank, de dagelijkse pijntjes en een slecht humeur. Met de Energie Boost Toolkit zorg je er binnen een no-time voor dat je 50% meer energie krijgt en weer vrij kunt leven en genieten.