De Bodyscan

De wekker gaat, je wordt wakker en rekt je uit. Een nieuwe dag is aangebroken. Een dag van hard werken, presteren, reizen tussen werk en thuis en zorgen dat alles gaat zoals je het wilt. Vaak voel je je moe en soms minder geconcentreerd. Kortaf en soms geïrriteerd. Dat wil je niet. Je energielevel zou wel wat hoger mogen, je wilt je goed voelen en je gezondheid is belangrijk.

Je hebt bent bewust van je “pijntjes” en vermoeidheid maar je hebt niet veel tijd om te investeren in ellenlange trajecten om je energielevel te boosten.

Dan is dit de briljante manier om je te helpen. De meting met de Bodyscan is snel, medisch en concreet. Je weet direct wat je moet doen om geen energie te lekken, pijnvrij te werken en zonder stress de dag in te gaan. Volle bak er tegenaan!

Zou je graag een Bodyscan willen maken en duidelijke stappen willen hebben?

Met een op maat gemaakt plan afgestemd op jouw lichaam maak jij het positief verschil in energie, goede mindset en vertrouwen in jouw gezonde lijf. Kort en krachtig.

Maak voor altijd een eind aan je vermoeidheid en klachten. Preventief voor jouw gezondheid.

v

Praktische informatie

De Bodyscan is een krachtig meetapparaat wat in een korte tijd je hele lichaam scant op meer dan 600 systemen in je lichaam.

Dit geavanceerde apparaat, Global Diagnostics (GD) komt uit Zwitserland waar het in veel klinieken wordt gebruikt en is medisch, snel en accuraat.

Het is een nieuwe, krachtige technologie die een bredere kijk geeft op jouw gezondheid en je immuunsysteem verbeterd.

Resultaat van de Bodyscan

Door de meting krijg je meteen te zien waar de disbalansen in je lichaam zijn.
We bespreken wat je eraan kunt doen om jezelf beter en energieker te voelen of je gezondheid goed te onderhouden.

Virussen, bacteriën, schimmels, allergieën en verzuring in de spieren en gewrichten worden direct weergegeven. Ook de organen, zenuwen, hormonen, en het lymfesysteem zie je in 3D.

Blokkades op wervels en in spieren, hart en bloedvaten en het immuunsysteem zijn meteen inzichtelijk.

R

Voordelen van een Bodyscan

 • het is een accurate, medisch en pijnloze meting
 • in Europa wordt dit in meer dan 800 klinieken gebruikt
 • geeft de oorzaak van klachten meteen weer
 • duidelijke weergave van de organen
  ook preventief in te zetten voor de toekomst
 • geeft meteen helder weer waar de disbalansen zitten in het lichaam
 • alle Bodysystemen zijn helder zichtbaar zoals bijvoorbeeld je lymfesysteem
 • je lichaam in 3D weergegeven
 • 8 minuten meten met heldere professionele uitleg
 • wordt ingezet bij anti-aging, ziekten, verzuring, vermoeidheid en pijn
Hoe gaat een Bodyscan in zijn werk?

Met 2 electroden aan de enkels worden de frequenties gemeten in het lichaam en het duurt 8 of uitgebreid is het 12 minuten. Vergelijk het maar met een hartfilmpje maar dan van het hele lichaam.

Doet een Bodyscan pijn?

De Bodyscan is pijnloos, accuraat en medisch verantwoord.

Voor wie is de Bodyscan geschikt?

De afgelopen jaren heb ik al duizenden mensen kunnen helpen met hun gezondheid. Van baby’s om te zien of er een melkintolerantie is tot mensen met klachten van vermoeidheid, hoofdpijn en buikpijn en mensen zonder klachten. Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar vermoeidheid en ontstekingen bij MS, Clusterhoofdpijn en ziekte van Lyme.

Hoe vaak moet je een Bodyscan doen?

Dat ligt eraan waarvoor je het doet. Is het bij behandeling van de klachten of wil je je energielevel omhoog hebben en behouden. Of preventief je gezondheid op peil houden. Het ligt aan je lifestyle, voeding, medicatie en stress in je leven.

Soms is het 2 x per jaar even een snelle Quickscan of Uitgebreide Bodyscan en anderen liever om de 6 weken. Het Total Bodyscan traject is goed te doen voor 1 a 2 x per jaar. Informeer wat het beste bij jou past.