Yes, je hebt de stap genomen!

Bekijk hieronder de video voor een Instant Energy Boost call!

Jouw bestelling is gelukt!
1) Binnen enkele minuten ontvang je van ons een orderbevestiging & factuur.
2) Aansluitend aan deze mail ontvang je een aparte email met jouw login gegevens. 
3) Ik bied je een eenmalig mega waardevolle kans om samen te kijken waar jouw energie lekt en wat je eraan kunt doen!

Ja, dan is dit het moment..

Je hebt besloten er iets aan te doen… Die futloosheid en vermoeidheid. Je hebt de Energie Boost Toolkit gekocht omdat je een manier wilt vinden om lekkerder in je lijf te zitten en meer energie te krijgen. Want jij wilt alles uit het leven halen. Je wilt leuke dingen doen, gezond zijn, je lekker in je lijf voelen, fit. En dat kan nu je de stap hebt gezet! Met deze toolkit ga je je lichaam opschonen, je voeding verbeteren en de juiste vitamines innemen. En dat gaat je ZO helpen. 

Waarschijnlijk heb je net zoveel zin om aan de slag te gaan als ik en dit moment wil je vasthouden. In deze mindset en flow wil je blijven. Daarom bied ik jou een exclusief gesprek aan. Een Instant Energy Boost call waarbij ik samen met jou ga kijken hoe je jouw energie kunt boosten, en waar jouw energie lekt. Ik deel mijn beste tips en adviezen zodat jij nu eindelijk je doel kunt bereiken! Ook deel ik de strategie die ik voor honderden klanten toepas. 

Wil je echt next-level met jouw energie? Maak dan gebruik van deze eenmalige kans en boek je call hieronder!

"

wat moet je nu doen?

Hieronder vul je de kalender in met een datum en tijd wanneer jij wil bellen. Ik stel je een aantal vragen zodat ik mij goed kan voorbereiden op ons gesprek. Tijdens het gesprek kijk ik 1-op-1 met je mee en maken we samen een plan hoe jij jouw energie een boost kunt geven. Zit er geen geschikt tijdstip tussen? Mail dan even naar info@yvonnejanssenbodyscan.nl en ik kijk wat de mogelijkheden zijn!

Reviews

“Ik heb Yvonne leren kennen als een zeer gedreven ondernemer met een enorme passie voor haar vakgebied. Stel haar een vraag over gezondheid en ze vertelt je uitgebreid de werking van het lichaam en wat je kunt doen om je beter te voelen, zoals alleen een expert kan. Ik vertrouw op haar oordeel. Ondanks dat ik erg gezond ben, heb ik toch een aantal keren een meting laten doen met de bodyscan om te ontdekken wat ik kan doen om me nog beter te gaan voelen. Vooral op energieniveau was winst te boeken. Ik vond de meting en inzichten super waardevol! Dus ook zonder klachten kun je bij Yvonne terecht en zul je veel baat hebben bij een meting.”

17 oktober 2021

Judith Kaart

Own Your Success

Onlangs kreeg ik het bericht van mijn arts dat mijn waarden in mijn darmen te hoog waren. Medicijnen zou een goede oplossing kunnen bieden.

Ik besloot bij Yvonne een bodyscan te laten doen. Uit de scan bleek dat ik met detoxdruppels ook vorderingen kon maken. Na 6 weken waren mijn waarden weer op het normale niveau. Goede zelfzorg is belangrijk.

Met de bodyscan kreeg ik zicht op mijn lymfesysteem en werd ik mij bewust van mijn dagelijkse patroon. Ik schrok hoe vol mijn lichaam zat met afvalstoffen. Door bewust meer te bewegen en meer water te drinken voel ik me nu echt een stuk beter.

14 juni 2022

Nanette Vilders

JA, IK WIL MET JOU IN GESPREK

Plan een gesprek in en ga samen met een van mijn allerbeste coaches aan de slag om jouw online strategie te bepalen.