Hoe schoon ben jij van binnen?

Elke dag eten, drinken, slapen, werken en ontspannen we. Onze levensstijl kan ons lichaam heel erg beïnvloeden. Goed of slecht. Moe of fit.

Het lijkt geen probleem, nu heb je geen last, maar op de lange termijn heeft ongezonde voeding een enorme invloed op je lichaam. Ook als je iets eet waarvan je niet weet of je darmen dit goed verteren.

Je ziet het vaak bij mensen die al 30 jaar iets eten en er in éé keer niet goed meer tegen kunnen en rare pukkels, eczeem en uitslag e.d. krijgen.
Hé, hoe kan dat nou in een keer? 30 jaar heeft het lichaam het volgehouden. Er komt een punt waarop hij het niet meer kan.
Ons lijf heeft het soms zwaar…
“Gooi’ er nog wat medicatie bij, lekker in de stress, alle slechte stoffen die we inademen, te weinig vitamines, de grijze vullingen in onze kiezen, suikers, veel koffie, overmatig eten van koolhydraten, pizza’s, slecht slapen, weinig beweging en veel zitten, dan kan het zijn dat het lichaam de afvalstoffen die overblijven niet goed meer kwijt kan…

Dit zijn onder andere de ingrediënten om ziek te worden, om je ongelofelijk moe te voelen, om de hele dag te verlangen naar je bed en stijf en krakkemikkig op te staan.

Met de Bodyscan kan ik precies zien welk percentage afvalstoffen er in je lichaam zit en wat hiervan de oorzaak is. Om te voorkomen dat je op de lange termijn daar flink last van krijgt.

Het is zo belangrijk dat je ‘schoon blijft van binnen! Dan stap je niet meer moe uit bed, dan zijn je spieren en je rug en schouders lekker soepel. Je bent veel fitter op de dag met minder dips. Je valt veel beter af omdat je lichaam, darmen en lymfestelsel veel meer gaan stromen en er geen afval in je lijf zit waardoor alles vastzit. Hoofdpijn en pijntjes overal zijn er gewoonweg niet. Je ademt beter, je bent ontspannen in je spieren, je kunt beter bewegen, en soms lekker onderuit op de bank zitten met een dekentje en daarna weer fit opstaan. Je voelt jezelf lichter in plaats van opgeblazen.

Het heeft zoveel positieve gevolgen als je lichaam zijn afvalstoffen kwijt kan. Wist je dat de zuren na je 40e voor 50% in je lichaam zitten? Dus eruit met die afval! Zuur maakt ziek, schoon de boel regelmatig op!